Paradiso || Italy starstarstar

Viale dei Tigli 34, Viareggio, Toscana, 55049, Italy

Tap to call 0620665022
 Some bookings
 Half booked
 Mostly booked
 Fully booked
Request booking Our Tariffs Our rooms

 

Property description

 

 

Campsite Paradiso

 

This beautiful Italian campsite on sea in Viareggio we rent our chalets.

 

Swimming pools:

Swimming pools, children pool.

Reception:

They speak  English, German and Italian.

 

-   Playground with trampolines

-   Restaurant / pizzeria on the campsite. (Take away is possible)

-   Supermarket on the camp.

-   Bar.

 

Sport:

Tennis, footbal en tabletennis, water sports is possible.

 

Read more

Area activities

De Omgeving

Toscane is een prachtige regio in Italië om vakantie te vieren. Viareggio, een gezellig en uiterst gunstig gelegen badplaats. Vanuit hier kunt u zon-, zee- en strandmomenten af wisselen met uitstapjes naar, Florence, Lucca, Pisa, San Gimignano, Siena. Het is ook mogelijk om typisch Italiaanse dorpjes, bijvoorbeeld in de prachtige Chiantistreek te bezoeken. Ook kunt u een lange wandelingen op Cinque Terra maken of op het eiland Elba. Kortom genoeg te doen in de omgeving!

Viareggio

is een stad in het westen van de Italiaanse regio Toscane, in de provincie Lucca. De stad geniet internationale bekendheid als badplaats aan de Ligurische Zee. Dit deel van de kust draagt de naam Versilia. Behalve het toerisme zijn ook de industrie, de visserij en de bloemkwekerij belangrijk voor de lokale economie. Ten zuiden van Viareggio strekt zich het grote natuurpark Parco di Migliarino, San Rossore, Massaciuccoli uit. Dit gebied omvat 23 kilometer kust, duinen, bossen en het meer Lago di Massaciuccoli. Viareggio heeft een prachtige boulevard en brede stranden. Aan de boulevard zitten winkels, restaurants en gezellige bars waar u heerlijk iets kunt drinken of eten.

Siena

is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Door het zeer goed behouden middeleeuwse stadsbeeld en zijn bijzondere geschiedenis behoort Siena tot de belangrijkste toeristentrekkers van Italië. Er is een prachtige kathedraal die men kan bewonderen.

Naast de vele culturele bezienswaardigheden in het Toscaanse achterland, beschikt deze populaire regio ook over zee en strand. De kust van Toscane is ca. 400 km lang en biedt zandstranden met aangrenzend pijnbomen, afgewisseld met rotsen (met name tussen Livorno en Piombino). De kust loopt langzaam af, de stranden zijn breed en zanderig en de kwaliteit van het water is goed. Ideaal om te genieten van een afwisselende combinatie zee, natuur, kunst en historisch achterland. Door een lichte zeebries zijn de Toscaanse stranden ook uitermate geschikt voor watersport.

Pisa

De Campanile, of te wel de scheve toren mag natuurlijk niet ontbreken in uw vakantie. Pisa is een prachtige plaats, niet alleen om de scheve toren te bekijken maar ook de omgeving en winkels.

Florence of Firenze

(Italiaans: Firenze) is een stad in Italië. Het is de hoofdstad van de regio Toscane en de provincie Florence. De stad telt circa 368.000 inwoners en ligt aan de rivier de Arno. Het is de bakermat van de renaissance en daarmee een van de bekendste cultuursteden van Europa. In Florance zijn er veel bezienswaardigheden zoals, kerken, bruggen, paleizen, pleinen en musea.

Lucca

is de hoofdstad van de provincie Lucca in de regio Toscane met 85.000 inwoners. De stad is één van de rijkste steden in Noord-Italië, bijna 80 km ten westen van de regiohoofdstad Firenze (Florence). De stad Lucca is altijd ommuurd geweest, in ieder geval vanaf 180 v.Chr. De huidige vestingmuren rondom de stad werden gebouwd tussen 1504 en 1645, vooral tegen aanvallen destijds vanuit Florence. Het is prachtig om de vestingsmuur te bezichtinen. De stad Lucca is altijd ommuurd geweest, in ieder geval vanaf 180 v.Chr.

San Gimignano

is een middeleeuws stadje in de provincie Siena van de Italiaanse regio Toscane. De plaats trekt veel toeristen, vooral vanwege de bijzondere middeleeuwse architectuur. San Gimignano is bekend om zijn dertien torens die het silhouet van de stad domineren. Deze zijn in de 12de en 13e eeuw door rivaliserende rijke families opgetrokken. De torens deden dienst als woning en versterking, maar vooral als prestigeobject. Op haar hoogtepunt had de stad zo´n 70 torens.

Cinque Terre

Bestaat uit vijf dorpjes langs de Italiaanse kust vlak bij La Spezia in Ligurië in Italië. Cinque Terre bestaat uit de volgende dorpen:

Monterosso al Mare
Vernazza
Corniglia
Manarola
Riomaggiore

De dorpen zijn in 1997 opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het gebied is moeilijk bereikbaar met de auto langs de steile kust. Er loopt een wandelpad dat de vijf dorpjes met elkaar verbindt: de Via dell´Amore. Ook worden de dorpen met elkaar verbonden door een spoorlijn die onderdeel is van de hoofdlijn La Spezia-Genua. Vanaf het wandelpad heeft men uitzicht op zee en de met terrassenteelt bewerkte heuvels. Ook zijn er door muurtjes begrensde olijf- en citroenboomgaarden op de heuvelwanden te vinden.

Check in times

 

 

 

 

he Chalet

 

Living room :

Table with chairs, Sofa, chair, TV.

Kitchen:

Fully equipped kitchen with Fridge and freezer, microwave, coffee, 4 burner gas.

Bedroom 1:

A double bed

Bedroom 2:

Two single beds an one high sleeper

Bathroom/Toilet:

Douche and toilet

Veranda/terrace:

Veranda with table and chairs. (veranda with roof.)

Parking:

Private parking near the chalet.

 

Bed linen (Bring your own)

Childeren chair en childeren bed (Free)

Towels (Bring your own)

Map

Your destination (route end point) is already marked on the map. Please enter your location and choose your route options to get directions to the destination point. You can also click on the map to choose up to 9 waypoints from your starting point to the destination point.

Address
Postal code
Town
Optimize for

 
Jomres Properties Feed