Lago di Lugano || Italy starstarstar

Via Osteno 40, Porlezza, Lombardia, 22018, Italy

Tap to call 0620665022
 Some bookings
 Half booked
 Mostly booked
 Fully booked
Request booking Our Tariffs Our rooms

 

Property description

Campsite International

 

This beautiful Italian campsite on the lake from Lugano in Porlezza we rent our chalet.

 

Swimming pools:

Swimming pool with slides, children pool.

Reception:

They speak  Dutch, English, German and Italian.

 

-   Playground with trampolines

-   Restaurant / pizzeria on the campsite. (Take away is possible)

-   Supermarket on the camp.

-   Bar at the lake.

 

Sport:

Tennis, footbal en tabletennis, water sports is possible.

 

 

Room types

40.00€ to 155.00€
5 persoons chalet
1

Read more

Area activities

 

Omgeving:

Het chalet is gelegen in het Italiaanse plaatsje Porlezza net over de grens van Zwitserland naar Italië. Jaarlijks komen hier een groot aantal vakantiegangers om hier te genieten op deze fantastische plek aan het meer tussen de bergen. Door deze centrale ligging is het ideaal om leuke dagtrips te maken naar bijvoorbeeld Milaan,Lugano,Lago Maggiore,Como en zijn er nog de diverse leuke dorpjes in de buurt.In de directe omgeving is er mogelijkheid voor wandel, fiets en boottochten door deze prachtige natuur.

Balkon van Italië

Ook Val d’Intelvi (het balkon van Italië) is meer dan de moeite waard. Hier kunt u het gehele meer van Lugano overzien, met bij helder weer de besneeuwde toppen van de Alpen op de achtergrond.U kunt het balkon van Italië bereiken door via de zuidkant langs het meer naar Lanzo te rijden. Volg in in Lanzo de toeristische route naar Sighignola (bruin route bord) . Weer terug in Lanzo is de bergroute via Arogno naar Maroggia een aanrader. Vandaar kunt u via de snelweg of provinciale weg langs het meer terug naar Lugano en Porlezza.

Monte San Salvator

De top is met de kabelbaan bereikbaar. Het dalstation ligt op slechts 500 m afstand van de snelwegafslag Lugano-Sud en op 5 minuten van station Lugano-Paradiso.Vlak voor het station is een parkeerplaats beschikbaar. De nieuwe panoramawagens brengen de gasten binnen 15 minuten naar de San Salvatore. De baan is van maart tot november de hele dag in gebruik en vertrekt elke 30 minuten. ´s Zomers vertrekt de laatste rit naar het dal om 23.00 uur. (+/- €19,- p.p.)Vanaf het dak van de kerk geniet u van een uniek uitzicht in alle richtingen.Vanaf de top kunt u over de panoramaweg te voet afdalen naar Ciona (Carona), maar u kunt ook een omweg nemen, in de vorm van twee leerpaden door een natuurgebied waar de wandelaars kennismaken met de flora en fauna van deze streek. Ook is hier een restaurant aanwezig waar u iets kunt eten en drinken. Er zijn speeltuinen aanwezig voor de kinderen en andere activiteiten op de top zoals een rodelbaan. Monte San Salvator is echt een aanrader!Er zijn veel mogelijkheden om er op uit te gaan in de omgeving van Porlezza. Meer informatie over de omgeving en wat u kunt ondernemen, kunt u vinden in onze chalet.

Porlezza

 

Porlezza is een gemeente in de Italiaanse provincie Como (regio Lombardije) gelegen aan het Meer van Lugano. Het telt 4325 inwoners (31-12-2004). De oppervlakte bedraagt 18,7 km², de bevolkingsdichtheid is 230 inwoners per km². Porlezza is de eerste redelijk grote Italiaanse plaats wanneer men uit Zwitserland langs het Luganomeer de grens overgaat.

Check in times

 

       

The Chalet

 

Living room :

Table with chairs, Sofa, chair, TV.

Kitchen:

Fully equipped kitchen with Fridge and freezer, microwave, coffee, 4 burner gas.

Bedroom 1:

A double bed

Bedroom 2:

Two single beds an one high sleeper

Bathroom/Toilet:

Massage douche and toilet

Veranda/terrace:

Veranda with table and chairs. (veranda with roof.)

Parking:

Private parking near the chalet.

 

Bed linen (Bring your own)

Childeren chair en childeren bed (Free)

Towels (Bring your own)

 

Extras

Here's a list of some of the great things you can purchase while making a booking at this property.

Airco

Optie

6.00€ (9%) ( Per day )

Eindschoonmaak

Verplicht extra

45.00€ (9%) ( Per booking )

Huisdier

6.00€ (9%) ( Per day )

Map

Your destination (route end point) is already marked on the map. Please enter your location and choose your route options to get directions to the destination point. You can also click on the map to choose up to 9 waypoints from your starting point to the destination point.

Address
Postal code
Town
Optimize for

 
Jomres Properties Feed